Golfdagen 2022

Twee onvergetelijke golfdagen in Nederland

Golfdagen in mei en juni

Zowel in mei als in juni nemen wij jullie graag mee voor twee sfeervolle golfdagen. Een dag waar golf met een training van onze pro's en het spelen van 18 holes centraal staat.

The Links Valley
Zoals ze bij The Links Valley de baan omschrijven: "Waanzinnige hoogteverschillen, pure zandgrond, ruig heidelandschap en unieke, uitdagende holes in het hart van de Veluwe: welkom op The Links Valley"
Na ontvangst met koffie of thee trainen jullie samen met een pro de driving range met behulp van TopTracer. Wil je optimaal profiteren? Download dan alvast de app via Apple Store of de Google Play store.

Klik hier om alle informatie over deze golfdag te lezen.

Golf Wouwse Plantage
Met een 16e plek in de top 50 banen van Nederland is Golf Wouwse Plantage een baan die je een keer gespeeld moet hebben. De mooie bosholes i.c.m. met de parkholes en verradelijke waterhindernissen zorgt ervoor dat je 18 holes wordt uitgedaagd.
Na ontvangst met koffie of thee trainen jullie samen met een pro's op de PAR 3 baan. De korte afstanden lijken makkelijk, maar de hele kleine greens straffen elk klein foutje af.

Klik hier om alle informatie over deze golfdag te lezen.

 

  • Golfdagen 2022